Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Adrian Năstase vede un nou lider în PSD: "A crescut și a dobândit calități profesionale și politice"
WhatsApp
Adrian Năstase spune că a observat în PSD o nouă persoană care are capacități de lider și care, speră fostul premier, cel puțin pentru moment, o va înlocui cu succes pe Rovana Plumb, plecată în Parlamentul European. 

Adrian Năstase spune că această persoană este Titus Corlățean, care ar trebui să preia conducerea unei filiale județene, lasând de înțeles că este o opțiune viabilă pentru conducerea centrală a partidului după căpătarea experienței în teritoriu. 

"Duminică, vor avea loc alegerile pentru conducerea organizatiei judetene Dâmbovita a PSD, după alegerile europarlamentare, după alegerile prezidentiale si după pierderea guvernării de către partid.

Este de notorietate faptul că rezultatele din 2019 nu au fost strălucite. Cum se va realiza „resetarea” partidului, la nivelul organizatiilor judetene, in perspectiva viitoarelor bătălii si a viitoarelor alegeri?

Sunt legat prin multe fire de judetul Dâmbovita si imi doresc ca solutiile ce vor fi alese să fie cele mai bune. După plecarea Rovanei Plumb, ca europarlamentar, la Bruxelles, am inteles că solutia favorizată de cei mai multi este Titus Corlătean si mă bucură acest lucru.  Mă bucură si faptul că Titus a crescut in partid si că a dobândit, pe lângă calitătile  profesionale, si calităti politice.

Sper, intre altele, ca propunerea lui din Parlament, in sensul ca ziua de 4 iunie să fie declarată Ziua Trianonului să fie acceptată de colegi," este mesajul lui Adrian Năstase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel