Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
ADIO après-ski în Austria! Cum va arăta sezonul de iarnă sub restricțiile de coronavirus
WhatsApp
Având în vedere numărul tot mai mare de infecții cu coronavirus din Austria, cancelarul Sebastian Kurz a oferit joi o imagine de ansamblu asupra măsurilor de izolare în timpul sezonului de iarnă.

Din cauza corona-crizei, après-ski nu va fi disponibil în forma sa actuală în această iarnă. În baruri și pe terase nu ar trebui să mai existe aglomerație, mâncarea și băuturile pot fi consumate numai la cazare. Guvernul austriac a anunțat acest lucru joi. 

La petrecerile din stațiunea de schi tiroleză Ischgl, care este renumită pentru après-ski, mulți turiști, în special din Germania, au contractat virusul corona în sezonul trecut. Șeful tirolez Günther Platter a salutat regulile. 

Regulile après-ski fac parte dintr-un concept general pentru turismul de schi. Ministrul turismului Elisabeth Köstinger (ÖVP) a anunțat că o distanță de un metru și masca sunt obligatorii în telecabine, școlile de schi ar trebui să aibă maximum zece elevi pe grup și să prevină amestecul între grupuri, potrivit Kurier.

Târgurile de  Crăciun... altfel

 

 Fiecare piață de Advent și Crăciun trebuie să dezvolte și să implementeze un concept de prevenire / igienă, care include în special următoarele puncte:analiza de risc; Reglementarea numărului de vizitatori; Măsuri de corectare (de exemplu, distanța dintre tribune); Standuri alimentare: creați suficient spațiu pentru un consum sigur; Comunicare (de exemplu, marcaje de podea, pictograme).

În plus, instructorii de schi și tovarășii de călătorie ar trebui, de asemenea, să fie testați în mod regulat pentru coronavirus, pe lângă angajații hotelului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel