Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo, în stare critică, la ATI, după infectarea cu coronavirus: „Suntem îngrijorați pentru situația în care se află!“
Solistul Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo, este internat în stare critică, la Terapie Intensivă, din cauza COVID-19. Medicii sunt sceptici cu privire la șansele sale de viață.
Adi Bărar - Cargo

Starea de sănătate a lui Adi Bărar este fragilă deoarece suferă de mai multe afecțiuni printre care şi ciroză hepatică. El a ajuns de urgență la spital în urmă cu două zile, atunci când a fost testat pozitiv la virusul SARS-CoV-2

„Artistul Adi Barar a fost internat in data de 23 feb 2021, acum două zile, venind prin serviciul UPU direct pe secția ATI a Spitalului Clinic Județean de Urgență Timișoara. Starea lui este critică, dar stabilă. El a fost depistat cu COVID. Are comorbidități importante putem spune că starea lui este stabilă acum, el nu este totuși în afara oricărui pericol”, a declarat Raul Pătrașcu, manager Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara, citează Antena 3.

Trupa Cargo a transmis un mesaj pe pagina de Facebook a formaţiei: „Azi, ziua de joi, îl găsește pe Adi Bărar la spital! Suntem îngrijorați pentru situația în care se află! Starea lui de sănătate este mai fragilă dacât ne-am fi putut închipui, obișnuiți fiind cu un Adi cu o constituție fizică puternică.

Toate gândurile noastre sunt acum alături de el, dorindu-ne totodată ca trecerea prin aceste momente să fie făcută cu respect și decență din partea tuturor. Mulțumim! Vă vom ține la curent!“, au transmis cei de la Cargo.

În ianuarie, când Adi Bărăar și-a aniversat ziua de naștere, a transmis un mesaj tuturor celor care i-au făcut urări cu această ocazie. „'Zilele trec dar noptile-s de cosmar / Vinul e bun dar, sufletul mi-e amar' Vorba cantecului! Sper ca 2021 sa nu fie ca 2020!!!“, scria Adi Bărar pe pagina sa de Facebook.

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?