Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Actrița Oana Pellea are COVID 19: „Mă felicit...“
WhatsApp
Oana Pellea a dezvăluit faptul că are COVID 19. Traversez o formă ușoară, mă felicit că m-am vaccinat, a spus actrița. În urmă cu o săptămână, Pellea a anunțat că se autoizolează deoarece intrase în contact cu o persoană infectată.
Facebook Oana Pellea

Oana Pellea a dezvăluit faptul că testul PCR a ieșit pozitiv infirmând rezultatul testului rapid făcut anterior.

„Sunt vaccinată cu ambele doze. Acum exact o săptămâna am luat hotărârea să mă autoizolez după ce am intrat în contact cu o persoană suspectă a fi pozitivă Covid19. Mi-am suspendat un spectacol. Am oprit repetițiile. Am anunțat teatrele. Presa a scris: “Oana Pellea, decizie incredibilă luată din cauza Covid-19. Actrița a făcut anunțul neașteptat”. Nu era nimic incredibil. Nimic neașteptat! Era o decizie responsabilă... E o decizie pentru care mă aplaud din tot sufletul! Mi-am făcut teste rapide rezultat NEGATIV. Astăzi am primit rezultatul PCR - POZITIV. Mi-aș fi pus în pericol colegii și pe cei cu care aș fi intrat în contact”, a explicat Oana Pellea.

Actrița a mai spus că are o formă ușoară a bolii.

„Traversez o formă ușoară. Nu vreau să mă gândesc cum mi-ar fi fost fără vaccin! Voi rămâne în izolarea impusă de lege. Aveți grija de voi și de cei de lângă voi! Sănătate tuturor! Nu dau sfaturi nimănui, dar mă felicit că m-am vaccinat”, a precizat Oana Pellea.

Săptămâna trecută, actrița a anunțat că se izolează după ce a intrat în contact cu o persoană infectată. Este vorba despre responsabilitate, am anunțat Teatrul Bulandra și ofer scuze spectatorilor care au cumpărat bilete pentru spectacolul „Scaunele" din 10 octombrie, a spus atunci Oana Pellea, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel