Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Actorul Mugur Mihăiescu / "Garcea" face apel la PROTEST: "Pentru că nu mai SUPORT"
WhatsApp
Actorul Mugur Mihăiescu, cunoscut pentru rolurile din serialele de comedie "Vacanţa Mare" şi interpretarea personajului "Garcea", a revenit cu un mesaj pe pagina sa, în care cheamă oamenii să protesteze în plină pandemie, nemulţumit de lovitura dată industriei HoReCa după ultimele restricţii, el fiind, totodată, patronul unul local în Centrul Vechi al Capitalei.

„Îmi găsesc cu greu cuvintele în această zi în care asist la asasinarea, măcelărirea unor industrii din economia românească. Mă refer la HoReCa,  mă refer la turism, mă refer la artiști, la sportivi, mă refer la măcelărirea sistemului educațional din România.

Am încercat până acum cu vorbă bună să le explic că nu fac bine ceea ce fac. Nu doar eu, mulţi alţii. Ca să vă dau doar un exemplu, ieri, s-au lansat celebrele ajutoare, granturile pentru IMM-uri menite să salveze industriile. Vreau să vă anunţ că aceste granturi vor putea salva, din bugetul alocat de acești indivizi, doar 4000 dintr-un total de 50.000 de firme. Politica aceasta a primului venit, primul servit este un praf în ochi care condamnă la sărăcie în jur de două milioane jumătate de oameni care lucrează în industrii şi în industriile pe orizontală, cu familiile lor.

 

Mugur Mihăiescu: "Nu mai suport"

 

De aceea m-am decis să fac apel la voi și să vă chem pe data de 31 octombrie în Piața Victoriei pentru a le atrage atenția acestor indivizi că locul lor nu este acolo. Dacă până miercuri guvernul României nu va aloca bugetele necesare salvării întregii industrii afectate, fac apel la voi, prietenii mei, la toți cei care gândiți indiferent de culoarea voastră politică - aici nu este vorba despre culoarea politică, ci este vorba despre bun simţ elementar, de o empatie elementară pentru că două milioane jumătate de oameni aruncaţi în sărăcie nu reprezintă chiar nimic pentru ţara asta  - fac apel la influencerii de pe Facebook: Dan Bittman, Mădălin Ionescu, Selly. Selly, de câte ori nu ai vrut să vorbești cu individa de la educație despre ce se întâmplă în educaţie?

Fac apelul ăsta pentru că nu mai suport. V-aş ruga, dragi prieteni, înainte să daţi cu piatra, să vă gândiţi de două ori şi să fiţi atenţi la ceea ce v-am spus aici, nu la faţa mea, la personajele pe care le-am jucat, la discreditările care mi-au fost aruncate. Aş vrea să vă uitaţi bine în jurul vostru şi să vedeţi poate adevărul. Sau poate că eu greşesc. 

Vă chem duminică, 31 octombrie, la orele 19.00, în Piața Victoriei, pentru ca oamenii ăștia să aibă parte de ce și-au dorit dintotdeauna: de alegeri. Alegeri anticipate”, a spus actorul într-un mesaj video postat pe pagina sa de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel