Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Actor ROMÂN, înjunghiat la CINEMA la proiecția filmului în care JUCA
WhatsApp
Actorul român Raul Andrici a fost înjunghiat într-o sală de cinema din Timișoara chiar la proiecția filmului în care el juca - Pisica Verde.

Un actor român a fost înjunghiat chiar în sala de cinema, la proiecţia filmului thriller în care juca. Un bărbat a scos cuţitul şi l-a atacat pe el şi pe prietenul lui alături de care vedea filmul.

Totul s-a petrecut într-o sală de cinematograf dintr-un Mall din orașul ales ”Capitală culturală europeană” a anului 2021. Atacul şocant din sala de cinema a unui mall din Timişoara a avut loc duminică seara. Scandalul a pornit după ce mai mulţi oameni i-au atras atenţia agresorului să nu mai facă gălăgie. Pe ecrane rula un thriller românesc, Pisica Verde.

Apostrofat, bărbatul şi-a ieşit din fire, a scos un cuţit şi a lovit ce i-a ieşit în cale. Unul dintre tinerii care i-a atras atenția bărbatului era chiar în film, Raul Andrici.


Speriaţi, oamenii din sala de cinema au fost cei care au sunat la 112. Imediat aici a ajuns un echipaj de Poliţie, dar şi un echipaj SMURD. Cei doi băieţi au primit îngrijiri medicale la faţa locului

Pentru investigaţii amănunţite, cei doi tineri de 19, respectiv 23 de ani au fost apoi transportaţi la spital cu răni la brațe. Din fericire, rănile nu le pun viaţa în pericol, iar unul intre ei, cel de 23 de ani, a fost deja externat.

Raul Andrici, actorul de 19 ani, a rămas noaptea în spital, sub supraveghere. Andrici absolvise anul acesta Liceul de Arte Ion Vidu.

Agenţii veniţi la faţa locului l-au ridicat pe agresor şi l-au dus la secţie. Individul de 36 de ani a rămas toată noaptea în custodia poliţiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel