Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Acestea sunt cele mai somnoroase semne ale zodiacului. Scorpionii, conduc detașat topul
Lumea horoscopului nu încetează să ne uimească și azi vom descoperi care sunt cele mai somnoroase semne ale zodiacului. De fapt, spun astrologii, fiecare persoană poate prezenta semne distinctive, în funcție de data nașterii și pe baza  semnului zodiacal. Astrologii au întocmit un clasament al celor mai somnoroase zodii, pe care îl prezentăm în acest articol. Desigur, există întotdeauna și excepții, de aceea, și în acest caz, dacă vă aflați pe această listă, dar în realitate sunteți o persoană plină de energie, nu vă faceți griji.
nativii acestor semne ale zodiacului sunt cei mai somnorosi

Pe locul patru în clasament se află cei născuți sub semnul Săgetătorului. Aceste persoane încearcă să fie foarte energice, dar au, din păcate, rezultate slabe. Dimineața nativii sunt lipsiți de energie, cu excepția situațiilor convenabile lor.

Pe locul trei al podiumului urcă nativii Leu. În ciuda faptului că leul este un animal curajos, acest lucru nu se poate spune despre nativii acestui semn, care sunt foarte somnoroși. În timpul zilei, nativi caută momentul potrivit pentru a dormi și a recupera energia pe care au consumat-o. 

Locul doi revine celor născuți în zodia Capricorn. Somnul este pentru ei, practic, un mod de viață. În timpul zilei sunt loviți de somn și își doresc să ajungă cât mai repede la pat.  Cu toate că sunt muncitori, nativii Capricorn obosesc repede și  adorm imediat ce pun capul pe pernă.

Locul întâi al clasamentului este ocupat de nativii Scorpion. Dimineața eu doresc să rămână în continuare în pat, continuând să viseze. Starea lor fizică este afectată, în timpul zilei, de starea de somnolență, de aceea abia așteaptă ca programul de muncă să se termine mai repede, scrie socialperiodico.it

[citeste si]

 

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
DCBusiness.ro | 7 mai 2021, 23:11
PLANTA MINUNE care vindecă peste 150 de BOLI