Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
A murit tatăl Luizei Melencu: „ De ce tati, de m-ai lasat?“
WhatsApp
Claudiu Melencu, tatăl Luizei Melencu, tânăra presupus ucisă de monstrul din Caracal, Gheorghe Dincă, a decedat marți, 1 decembrie.

Claudiu Melencu, tatal Luizei, una din fetele care ar fi fost violată, ucisă și arsă de Gheorghe Dincă, la Caracal, a murit marți seară. Anunțul a fost făcut de cunoscuții acestuia și confirmat de sora mai mare a Luizei. Potrivit acesteia, bărbatul a fost găsit mort în casă. 

Probleme medicale pe care le avea bărbatul s-au agravat odată cu dispariţia fiicei sale, Luiza Melencu, în luna iulie a anului trecut.

„În seara aceasta, tatăl Luizei a plecat dintre noi și ne rugăm pentru sufletul lui, să își găsească odihna printre îngeri. Sincere condoleanțe și putere soției, fiicei și familiei, să treacă peste această încercare dureroasă! Dumnezeu să te odihnească în pace, Claudiu Melencu!”, a fost anunţul postat pe o pagină de pe o rețea de socializare marți, 1 decembrie, în jurul orei 22.00. 

„De ce, tati, de m-ai lăsat?“

 

La comentarii, Ionelia Melencu, sora Luizei a lăsat un text dureros: „Tati meu, ai plecat prea repede din lumea asta! De ce, tati, de m-ai lăsat? De ce, Doamne, mi-ai luat ce aveam mai scump pe lumea asta, de ce pe tatăl meu!”

Luiza Melencu, o tânără de 19 ani, din Dioști, județul Dolj, a dispărut în luna aprilie 2019, după ce s-a urcat într-o mașină de ocazie, pe o stradă din Caracal. Procurorii DIICOT care anchetează cazul l-au acuzat pe Gheorghe Dincă, 66 de ani, că a răpit-o, violat-o şi ucis-o pe tânără. Două luni mai târziu, Dincă ar fi procedat la fel cu Alexandra Măceșanu (15 ani), din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel