Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
18 persoane au murit, iar alte 30 au fost rănite, după ce un TIR a intrat într-un autobuz plin cu muncitori
Cel puţin 18 persoane au murit şi alte 30 au fost rănite, după ce un camion s-a izbit într-un autobuz etajat în nordul Indiei. Accidentul a avut loc pe o autostradă, în apropiere de Barabanki, în centrul Uttar Pradesh, în jurul orei 12.45, anunţă poliţia din Baranbanki.
18 persoane au murit, iar alte 30 au fost rănite, după ce un TIR a intrat într-un autobuz plin cu muncitori

„Coliziunea a fost atât de puternică că 16 oameni au murit pe loc, în timp ce alţi doi la spital”, a declarat agentul Yamuna Prasad.

Unii dintre pasageri, cei mai mulţi dintre ei muncitori-navetişti, dormeau lângă autobuz, care era parcat lângă autostradă, după ce s-a stricat pe drumul spre statul Bihar. Pentru că autobuzul era supraaglomerat, mulţi dintre oameni dormeau pe drum, după ce li s-a spus că acesta va fi reparat abia dimineaţa. Operaţiunile de salvare continuă încă, în timp ce, spune poliţia, şoferul camionului a fugit de la locul accidentului.

Poliţia spune că autobuzul era supraîncărcat şi că avea în jur de 150 de oameni în interiorul său. Mijlocul de transport avea o capacitate de 65. Răniţii au fost duşi la spital în statul Lucknow pentru tratament. Premierul Narendra Modi şi-a exprimat condoleanţele pe Twitter. Familiile celor care au murit vor primi ajutor de stat de 1.936 lire sterline, în timp ce pasagerii răniţi 485 lire sterline.

 

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?